Termeni si conditii


Termeni si conditii

Atentionare

Executat.ro nu poate fi facut raspunzator in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor de folosirea in neconcordanta cu Termenii si Conditiile de mai jos a informatiilor si serviciilor furnizate de Executat.ro.

Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului Executat.ro

Avem rugamintea sa parcugeti acest document cu mare atentie. Prin accesarea site-ului Executat.ro aflat la adresa https://www.executat.ro/, denumit in continuare ”Executat.ro” si/sau ”Site-ul”, sau prin orice alt mod de accesare a continutului acestui website, sunteti indatorat sa respectati Termenii si Conditiile site-ului, Politica de Confidentialitate si Politica Cookies. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile site-ului,cu Politica de Confidentialitate si/sau cu Politica Cookies, va rugam sa parasiti site-ul Executat.ro

 • Descrierea serviciilor

In conformitate cu Termenii si Conditii de utilizare ale Site-ului, Executat.ro nu are obligatia de a furniza un formular de inserare pentru anunturi, de a verifica corectitudinea anunturilor inserate prin intermediul formularului respectiv si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date Executat.ro prin intermediul Internetului pentru perioada de timp convenita cu utilizatorul.

Executat.ro poate promova prin diverse modalitati anunturile inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora in alte pagini web sau in alte medii online si imprimate precum si prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la traducerea anunturilor sale in acest scop pentru medii straine.

Indreptatirea utilizatorilor de a utiliza pagina web Executat.ro si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei.

Executat.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).

Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea serviciilor Executat.ro, exceptie facand serviciul de promovare a unui anunt pe site pentru care utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii, autentificarii si platii acestui serviciu. De asemenea, autentificarea in cont, permite accesul la facilitati suplimentare ale site-ului.

Executat.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze portalul de la adresa www.Executat.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

 • Stergerea anunturilor, restrictionarea, denuntarea unilaterala si alte masuri

Executat.ro poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un participant a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau Termenii si Conditiile Site-ului sau daca Executat.ro detine orice alt interes legitim:

- stergerea anunturilor sau a altor continuturi inserate pe Executat.ro;

- intarzierea anunturilor sau a altor continuturi inserate pe Executat.ro;

- emiterea de avertismente catre utilizatori;

- limitarea sau restrictionarea utilizarii paginii web Executat.ro;

- restrictionarea temporara a accesului utilizatorilor;

- restrictionarea finala si definitiva a accesului utilizatorilor

In alegerea masurii, Executat.ro va tine cont de interesele legitime ale utilizatorului afectat, in special atunci cand exista indicii conform carora utilizatorul nu este responsabil pentru incalcare.

Executat.ro poate sterge anunturile daca acestea aduc o incalcare a Termenilor si Conditiilor sau al prevederilor legale, ori daca incalca drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare.

Executat.ro poate restrictiona definitiv accesul unui participant la utilizarea paginii web Executat.ro, daca acesta a incalcat in mod repetat Termenii si Conditiile sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante.

Atunci cand accesul unui participant este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza pagina web Executat.ro si nu mai poate inregistra un nou cont de utilizator.

Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest sens, un participant poate solicita oricand stergerea contului de utilizator.

Executat.ro poate oricand denunta unilateral acordul de utilizare. In acest sens, va notifica utilizatorul cu privire la incetarea contractului de utilizare/stergerea contului de utilizator.

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal

Executat.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment ”Politica de Confidentialitate” si ”Termenii si Conditiile” Site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorului, noua versiune urmand sa intre in vigoare la data publicarii ei pe site.

Cu toate acestea, atunci cand va aduce modificari esentiale prezentei politici, Executat.ro va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic. Este insa obligatia utilizatorului de a verifica periodic ”Politica de Confidentialitate” si ”Termenii si Conditiile” Site-ului si sa se asigure ca nu contravin propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea site-ului.

 • Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Executat.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Executat.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Executat.ro "), apartin Executat.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drepturi de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Executat.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Executat.ro.

De asemenea, sunteti de acord ca prin adaugarea unui anunt in Executat.ro, transmiteti Executat.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Executat.ro si produselor Executat.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

 • Utilizarea continutului Executat.ro

Puteti copia si printa continutul Executat.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor anterior menționate, continutul Executat.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Executat.ro:

a. reproducerea sau stocarea continutului Executat.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului Executat.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Executat.ro.

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Executat.ro asupra continutului Executat.ro.

Orice utilizare a continutului Executat.roin alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Executat.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@executat.ro.

 • Suspendarea si incetarea accesului

Executat.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul Executat.ro sau la o parte a acestui continut.

 • Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Executat.ro nu va va solicita niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va solicita acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa accesati log off / sign out din contul dvs. de pe Executat.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti pagina browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de Executat.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. 

Fiecare persoană care se înregistrează pe site este direct responsabila pentru validitatea, realitatea/acuratetea datelor pe care le înregistrează, precum și pentru păstrarea secretă a parolei de acces în contul său creat pe Executat.ro.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Executat.ro, indiferent ca accesul se realizeaza de catre un utilizator sau un abonat Executat.ro. Executat.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Executat.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au fost platite.

 • Platformele de comunicare puse la dispozitie de Executat.ro]

Executat.ro va poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de chat, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori Executat.ro. In ideea in care Executat.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicare, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de Executari.com este supusa urmatoarelor limitari:

a. Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.

b. Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Executat.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicare puse la dispozitie de Executari.com sau prin intermediul altor mijloace de comunicare. Mai mult, contul dvs. de email pe care Executat.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii si ale moralei.

c. Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

d. Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

e. Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Executat.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

f. Nu puteti, publica, transmite sau colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Executat.ro sau de la orice alte terte parti.

g. Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de Executat.ro.

h. Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare Executat.ro (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Executat.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari/pierderi de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau mentionarii  de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Forumul, Chatul Executat.ro, precum si orice alta platforma de comunicare Executat.ro care face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora Executat.ro nu are nici un control. Executat.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile Executat.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in Executat.ro, sunteti de acord sa cedati Executat.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

 • Calitatea si corectitudinea serviciilor publicate pe site

Desi in fiecare moment Executat.ro face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii serviciilor publicate pe site, Executat.ro  nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Executat.ro, a software-ului Executat.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Executat.ro. Executat.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio pierdere materiala, directa sau indirecta, suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Executat.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Executat.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Executat.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea Executat.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Executat.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 • Forta Majora

Executat.ro, afiliatii sai si, in general, furnizorii de informatii si servicii ai Executat.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Executat.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Executat.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Executat.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Executat.ro, erorile de operare, greva, etc.

 • Modificarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale site-ului

Executat.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe Termenii si Conditiile prezentului acord precum si Politica de Confidentialitate. De asemenea, unele servicii oferite de Executat.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Executat.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Executat.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Executat.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Executat.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Executat.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Executat.ro (link-uri).

Orice notificare catre Executat.ro trebuie trimisa in scris, la adresa mentionata pe site, in sectiunea Contact.

 • Legea care guverneaza prezentul acord

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare pe cale amiabila sau, numai daca nu se ajunge la o intelegere, in fata instantelor judecatoresti.